Laat zien dat je fotografeert !

Iedereen kan in je album op het knopje klikken en jou album naar zijn/haar profile op facebook doorsturen. Zo vinden mensen vanaf Facebook de weg naar jou album op Pictureplaza. Zelf kan je dat natuurlijk ook doen als je een Facebook account hebt.

Thumbnail

De thumbnail die je hebt aangegeven als zijnde de foto waarmee je het album presenteert, wordt gebruikt om op Facebook te zetten.

Album wachtwoord

Let op! Wanneer een album met een wachtwoord is beveiligd heb je niet de mogelijkheid om dit album te delen. Dit menu item ontbreekt dan gewoon. Zelfs als je het wachtwoord juist hebt ingevuld. Anders kunnen er als nog thumbnails op internet komen van het betreffende album. Ook 'Like' van Facebook wordt niet weergegeven.