Je home pagina is de pagina met het overzicht van al je albums. Je komt daar op het moment dat je inlogged. Wanneer je ingelogged bent is er een menu item: "Mijn albums" zoals hieronder aangegeven. Klik je hierop dan kom je altijd in het overzicht van je eigen albums.

Home pagina bewerken

Wanneer je op je home pagina bent en je bent ingelogged heb je een aantal menu items waaronder "Bewerken". Via dit menu item kan je je home pagina aanpassen. Wijzigingen worden alleen doorgevoerd indien je op de knop klikt "Instellingen opslaan".

Thumbnail formaat

Je kan kiezen uit twee formaten van de thumbnails, 120 x 79 pixels of 160 x 106 pixels.

Commentaar boven je album, gebruik rich tekst editor

De mogelijkheden om de tekst op te maken in het invoerveld zijn legio. Je hebt de keuze uit verschillende letter-types, grootte en kleurstellingen. Verder is het mogelijk om de tekst uit te lijnen en links te plaatsen naar andere websites etc. Belangrijk is dat je eerst de complete tekst tikt en dan die delen in de tekst selecteert waar je een bepaalde opmaak aan wil geven.

Voorbeeld:

Achtergrond kleur instellen

Wanneer je een plaatje op de achtergrond zet en deze niet laat herhalen blijft er ruimte rond het plaatje over die je een bepaalde kleur kan geven. Je kan ook zonder het gebruik van een achtergrondplaatje de kleur wijzigen. Met de drie schuifregelaars kan je een kleur mengen die vervolgens gebruikt wordt als achtergrondkleur.